Hjem > Antikrig, Arrangementer, Norsk imperialisme, USA-imperialisme > Vellykket debattmøte på Litteraturhuset

Vellykket debattmøte på Litteraturhuset


annonsetekstStopp Nato arrangerte et vellykket debattmøte på Litteraturhuset søndag 12. april.

Dagbjørn Skipnes var en av innlederne.

Dagbjørn Skipnes var en av innlederne. Møteleder og talsperson for Stopp NATO, Kim Kopperud, sittende ved dirigentbordet.

Gode og spennende innledninger resulterte i en god og engasjert debatt fra salen. Flere deltakere meldte sin interesse for å aktivisere seg videre i antikrigsarbeidet.

Svaret på møtetittelen «Er NATO blitt snillere under Stoltenbergs ledelse?» var, ikke overraskende, et klart nei. Gjennomgangen av NATOs utvikling de siste seksti åra viser at det har gått fra vondt til verre. Krigsretorikken og militariseringa har tiltatt kraftig etter at Stoltenberg flytta til Brussel. Og norske polikere og mainstream-medier gjør sin del av jobben ved å piske opp russerfrykt og krigspropaganda.

Sluttappellen på møtet oppsummerte det slik:

Motstanden mot krig og norsk NATO-medlemskap er på et historisk bunnivå. Det finnes ikke lenger noen opposisjon på Stortinget mot den politikken som gjennom medlemskapet i NATO gjør Norge til en krigerstat.

Vi er i startgropa nå. Vi er bare en liten aksjonsgruppe som håper på å få dratt i gang noe. Vi ønsker oss flere folk, flere aktive folk, flere folk som bidrar og blir med å utvikle og styre en ny norsk bevegelse mot krig og militarisme.

Vi trenger flere folk for å stoppe NATO! Bli med og bli aktiv!

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..