Hjem > Om oss > Bakgrunn og kontaktinfo

Bakgrunn og kontaktinfo


Foreningen Antikrig er til for deg som mener Norge aldri kan forsvare å gå til krig mot noen som ikke først har angrepet Norge. Vår målsetting er å bidra til fred gjennom å arbeide mot norsk krigsdeltakelse, mot norsk våpeneksport og for støtte til land som forsvarer seg mot imperialistiske overgrep. Det innebærer ikke å ta stilling for Taliban, men å stille seg på det afghanske folkets side. Det innebærer heller ikke å ta parti med Bashar al Assad, men å stille seg solidarisk med folket i Syria og arbeide mot vestlige land forsyner seg av naturrikdommer eller etablerer militærbaser på andres land.

Foreningen ledes av et interimstyre fram til det avholdes et stiftelsesmøte 9. april 2013. Fram til stiftelsesmøtet arbeider vi med å samle aktivister som kan være med å skape en slagkraftig organisasjon. Vi vil også bidra konkret i arbeidet for å hindre et angrep på Syria og for å hente de norske soldatene hjem fra Afghanistan snarest mulig.

Kategorier:Om oss
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: