Norge klar for krig


NATO sier nå ja til utplassering av Patriot-missiler på grensen mellom Tyrkia og Syria. Dette er etter sigende for å «beskytte» Tyrkia mot Syria. At Syria aldri har angrepet Tyrkia er det ingen som enser. Det landet noen raketter fra Syria på tyrkisk side av grensen, men de kan være avfyrt av «opprørerne» – altså al Qaida som kjemper med vestlig støtte. Det kan også  være den syriske hærens raketter som har kommet på avveie i kampen mellom hæren og «opprørerne». Syria har ingen interesse av å angripe Tyrkia nå. Derimot har Tyrkia angrepet Syria! Og Tyrkia har hele NATO og Vesten i ryggen, Norge inkludert. Utenriksminister Espen Barth Eide har tidligere forsikret om at Norge ikke vil delta i noen krig mot Syria. Nå har han, som ventet, gjort helomvending og stiller seg helhjertet bak vedtaket om å utplassere Patriot-missilene. NATO og Tyrkia forbereder krig, og lydige Norge hiver seg på…

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: