Hjem > Syria > Stadige opptrappinger i Syria

Stadige opptrappinger i Syria


Det går stadig fra vondt til verre i Syria. For få dager siden varslet USA at de vil bidra med direkte våpenstøtte til opprørerne i Syria. Det var dårlig nytt for sivilbefolkningen i landet og var også ødeleggende for forsøkene plå å få igang en fredsforhandlinger. I dag (16/6) er det Iran som bidrar med 4000 soldater fra revolusjonsgarden for å støtte regjeringen i Syria. Dette vil utvilsomt fungere som påskud for ytterligere vestlig opptrapping. Det haster mer enn noensinne med en fredsprosess.

Kategorier:Syria
  1. Gudmund Rolfsen
    17. juni 2013, kl. 07:26

    Meir aggresjon kan det sjå ut til å bli, ja. Det siste er at USA skal ha trent Al Qaida i bruk av kjemiske våpen http://www.globalresearch.ca/the-forbidden-truth-the-u-s-is-channelling-chemical-weapons-to-al-qaeda-in-syria-obama-is-a-liar-and-a-terrorist/5339004

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: