Hjem > Afghanistan, Norsk imperialisme > Elendigheten i Afghanistan fortsettes

Elendigheten i Afghanistan fortsettes


Søndag 24.11.13 kunngjorde den nye Forsvarsminister Ine Marie Eriksen at regjeringen ikke legger opp til noen nedtrapping i Afghanistan. Det er tragisk å høre at okkupasjonen skal opprettholdes. Den rødgrønne-regjeringen hadde 8 år på seg til å gjøre slutt på at Norge bidrar til denne elendigheten uten å gjøre det, men hadde forberedt en nedtrapping og tilbaketekking. Nå må det Afghanske folk fortsatt forsvare livet sitt mot norske soldater, mens de norske soldatene på sin side også risikerer å bli skadet i tjenesten for de USA og de multinasjonale selskapene som profitterer på denne okkupasjonen.

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: