Hjem > Libya > Tilfeldig bombing i Libya

Tilfeldig bombing i Libya


NRK Brennpunkt avslørte tirsdag 12.03.13 noen av regjeringens løgner om Norges angrep på Libya http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mdup11000513/12-03-2013
I denne reportasjen bekrefter bl.a. jagerflygere at i 3 av 4 tilfeller hadde de ikke fått tildelt bestemte bombemål; de skulle selv velge offer ut fra hva de tolket som en trussel mot sivile. At sivile ble drept av de 567 bombene Norge bidro med mente de var opplagt,men vi får aldri vite hvor mange liv Stoltenberg og regjeringen har på samvittigheten.
I Libya er skaden allerede skjedd, men det er ingen unnskyldning for å sitte taus mens de neste krigene planlegges.Reis motstanden nå!

Kategorier:Libya
 1. 2. mai 2013, kl. 20:10

  Den norske generalen Robert Mood sa til NTB i slutten av april (gjengitt på Aftenposten.no) at en flyforbudssone i Syria må vurderes. Han uttalte: «Det er min oppfatning at det internasjonale samfunnet må vurdere virkemidler som flyforbudssone, og det å yte noe mer direkte støtte[til opprørerne], slik at styrkeforholdet jevner seg ut i større grad.»
  Mood ønsker seg altså et scenario à là det vi så i Libya i 2011. I ovennevnte Brennpunkt-dokumentar så vi hvordan NATOs varme omtanke for den libyske sivilbefolkningen ga seg utslag i vilkårlig bombing. Nå vil Mood vise den samme varme omsorgen for syrerne…

 2. Stine
  16. mars 2013, kl. 21:19

  Libya er bare enda et steg på veien mot full ignorering av alle folkerettslige prinsipper. Vi er på vei tilbake til vikingetidens røvertokt, bare med langt mer avanserte våpen. Galskapen må stanses.

 3. dagbjorn
  15. mars 2013, kl. 22:14
 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: