Hjem > Diplomati og hykleri, NATO > Trekk fredsprisen til Obama

Trekk fredsprisen til Obama


Fredsprisen som ble tildelt Barack Obama er en av de mest absurde tildelingene i prisens historie. Tildelingen skjedde i en situasjon der USA var i full krig og det første Obama gjorde etter tildelingen var å sende ytterligere 30 000 soldater til Afghanistan.

Nobelpristildelingen til Obama er noe mange har protestert mot i inn- og utland. Nå er det startet en internasjonal kampanje for at Nobelprisen til Obama skal trekkes tilbake. Aksjonene er lagt ut på http://act.rootsaction.org/p/dia/action/public/?action_KEY=7647 . Alle fredsvenner oppfordres til å slutte seg til aksjonen og kreve en slutt på okkupasjonen av Afghanistan, full tilbaketrekking fra Irak og stans av aggresjonen mot andre stater.

 

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: