Hjem > Israel, Syria > Fortsatt krig mot Syria – Israel med nytt rakettangrep

Fortsatt krig mot Syria – Israel med nytt rakettangrep


Syria next-tegning-kuttetAngrepene mot Syria fortsetter. Fredag 3. mai angrep ifølge AP Israelske fly mål i Syria. I nyhetsmeldingene meldes hersker det usikkerhet om det dreide seg om en bilkolonne eller et fabrikkanlegg som ble angrepet, men alle er enige om at det var en last med avanserte rakettvåpen på vei til Libanesiske Hizbollah-styrker. Når pressen kan rapportere nøyaktig hva som ble bombet og hvor lasten skulle uten ha anelse om hvor bombingen forgikk er det opplagt at de ikke har gjort noen som helst sjekk av opplysningene de er blitt matet med av Israelske myndigheter.  Nok et bevis på at alle opplysninger som kommer må vurderes meget kritisk og nok en gang sier vi: STANS KRIGEN MOT SYRIA!

Kategorier:Israel, Syria
  1. 5. mai 2013, kl. 12:19

    Natt til søndag 5. mai angrep Israel igjen, står å lese på aftenposten.no. Det var et forskningssenter i Damaskus som ble bombet denne gangen, ifølge det syriske nyhetsbyrået SANA.
    Den skruppelløse pitbullstaten Israel er i full gang med bombing av Syria. Som vanlig gjør Israel akkurat som de vil, denne gangen gjennom å angripe Syria, mens verden stilltiende aksepterer.
    Verden gjør ingenting, mens Israel angriper en suveren stat. Krigen mot Syria er for lengst i gang, skjønt den ikke er åpent erklært…

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: