Hjem > Ukategorisert > Krigsforberedelsene fortsetter

Krigsforberedelsene fortsetter


28.08.13 ble den utvidede utenrikskomiteen samlet for å diskutere norsk tilslutning til et angrep på Syria. Så langt ble det besluttet å avvente et FN-mandat. Kun Venstre har problemer med å stagge blodtørsten og ønsker et angrep selv uten FN-mandat.

Hendelsene viser at det er kort tid til vi kan vente et angrep mot Syria fra bl.a. USA, England og Danmark. Derfor haster det med å samle fredsaktivistene nå! Dessuten vet vi  fra tidligere kriger at norske politikere fort setter FN til side når angrepet først er i gang. Derfor er det ingen grunn til å vente med aksjoner mot krigsforberedelsene.

Kategorier:Ukategorisert
  1. 30. august 2013, kl. 19:12

    Det gjør godt å kunne følge opp med å fortelle at statsminister Cameron fikk en nesestyver i går kveld, da 39 av hans tilhengere var med på å stemme ned et forslag om å gå til angrep. Dette innebærer at USA nå har svært få følgere, nesten bare Frankrike og Tyrkia, og at det derfor heldigvis er litt mindre fare for at det blir et angrep.
    SV har gjort det helt klart at de uansett er mot et angrep på Syria, og det hørtes sånn ut på vår utenriksminister og – han har faktisk et realistisk og godt innblikk i konflikten. Og Cecilie Hellestveit har igjen en god artikkel i Morgenbladet, der hun påpeiker at hvis det er opprørerne som har stått bak, ville jo det ut fra folkeretten betydd at USA etc måtte gi støtte til Assads regime……

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: