Hjem > NATO, Norsk imperialisme > Vår verste ekstremist

Vår verste ekstremist


Dette innlegget er skrevet av Bjørn Venstad, medlem av Rødt Hedmark. Innlegget sto på trykk i Klassekampen 26. oktober 2015.

Når en spør hvem som er Norges farligste ekstremist, vil de fleste tenke på folk som Breivik eller Krekar. Likevel er ingen på høyde med mannen som lovte «mer demokrati og mer åpenhet» 22. juli 2011. et løfte som har blitt brutt fra dag en.
Som statsminister ledet Jens Stoltenberg Norges deltakelse i krigene i Afghanistan og Libya. I Libya fikk de norske jagerpilotene beskjed om å plukke ut bombemålene sjøl, og Nato allierte seg med jihadistiske morderbander på bakken. Som takk for innsatsen ble Stoltenberg belønnet med sjølveste kremjobben i Nato. Her styrer han en aggressiv militærallianse som allerede har utrettet enorm skade, og det videre potensialet går utenpå sjøl den sjukeste fantasi. Nato har alliert seg med fascister og nazister i Ukraina. Og Nato-landet Tyrkia loves full støtte i sin terrorkrig mot Kurdistan, samtidig som det er dokumentert at tyrkerne aktivt støtter IS.
I dette selskapet blir både Breivik og Krekar amatører. Jens Stoltenberg er den farligste ekstremisten Norge har fostret i nyere tid.

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: