NATO sikrer nye kriger!


12. juni ble det holdt en markering i Bergen mot at norske soldater er inne i Syria. Arrangør var Bergen Rød Ungdom.Følgende organisasjoner holdt appell: Rød Ungdom, Rødt, Press, Sosialistisk Ungdom, Stopp NATO og Feministisk Initiativ.

Her følger appellen som ble holdt av Henrik Hjelle fra Stopp NATO:

For ikke lenge siden gikk norske soldater inn i Syria.

De «toneangivende» mediene har ikke sagt mye om denne svært viktige saken. Regjeringen og stortingspolitikerne har sagt enda mindre. Det gir grunn til bekymring.

Det er et soleklart brudd på folkeretten siden den syriske regjeringen ikke har bedt om militær «hjelp» fra Norge. Tvert imot – den har protestert mot innmarsjen. Vi får høre det utslitte mantraet om at vi skal «bekjempe IS». Samtidig jobber Norge og NATO for at islamistiske terrorister skal overta makten i Syria, etter suksessoppskriften fra Libya.

Pressen er villige medløpere i denne kampanjen for regimeendring, akkurat som den var det da USA og Norge var med på å styrte Gaddafi i Libya.

I det siste har vi sett at kritiske røster, folk som utfordrer mainstream-pressens narrativ, har blitt utsatt for hets og regelrett utdriting. Du blir allment utropt til idiot hvis du våger å gå imot NRKs (og NATOs) syn på verden.

Mediene holder seg til NATO-manuset. Slik blir folk innprentet hva som er akseptabelt å mene. De blir mentalt forberedt på neste krig. Vi har sett det før.
Nye generasjoner blir indoktrinert til å tro at det er edelt å bli kanonføde for NATO.

Stopp NATO arbeider for at dette skal ta slutt så fort som mulig! Vi må samles i protest not de planlagte ødeleggelsene! Syria fortjener bedre! Vi fortjener bedre! Kommende generasjoner fortjener langt bedre!

 

NATO sikrer ikke trygghet!

NATO sikrer nye kriger!

Norge ut av NATO!

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: