Hjem > NATO, USA-imperialisme > Norge som lite land må forsvare andre lands selvstendighet mot innblanding utenfra

Norge som lite land må forsvare andre lands selvstendighet mot innblanding utenfra


Stopp NATO reagerer sterkt mot USAs og vestens forsøk på å konstruere et kupp i Venezuela og å starte en ny ødeleggende krig der. Vi krever at den norske regjeringen ikke anerkjenner den selvoppnevnte og USA-støttede «presidenten». Folk i Venezuela må selv få bestemme sin egen framtid!

Den aggressive politikken mot Venezuela faller inn i et stygt krigsmønster som vi kjenner igjen fra de oljerike landene i Irak og Libya. USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton leser fra det samme manuskriptet som forberedelse for regimeskifter – først i Venezuela, og deretter Cuba og Nicaragua.

Det er på tide å stå opp og med en klar stemme si NEI til det nyeste eksempelet på «Monroe-doktrinen», som den amerikanske regjeringen har brukt i over to århundrer for å gjentatte ganger invadere og intervenere i andre land for å sikre sin politikk, ressurser og markeder.

Det er grunn til å tro at flere land blir trukket inn i en militær konfrontasjon enten med USA direkte eller via deres mellommenn. NATO kan fort bli direkte involvert gjennom utvidet «partneravtale» med Colombia.

Stopp NATO tar avstand fra alle forsøk på statskupp og innblanding i Venezuela, og krever at økonomiske blokade-tiltak oppheves. Alle trusler mot landets suverenitet må opphøre nå, inkludert de økonomiske straffetiltakene og USAs konfiskering av landets oljeselskap.

Vi krever at den norske regjeringen går tydelig mot enhver intervensjon i landet og at Norge ikke deltar i de økonomiske sanksjonene.

USAs og NATOs hender vekk fra Venezuela!
NEI til kuppet – USA har ikke rett til å velge andre lands ledere!
NEI til sanksjonene, oljeembargoen og den økonomiske krigen mot Venezuela som har som mål å påføre vanlige mennesker i landet lidelse!
NEI til intervensjon og krig fra USA og deres stedfortredere i regionen.

 

Stopp NATOs landsstyre 5. februar 2019

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: